Chef’s Table | 17.11 | Едік Канарян та Юрій Нікітюк

Ми — за експерименти, адже в їжі, як і в насолоді — завжди хочеться відкривати нові межі задоволення. Тому продовжуємо знайомити вас з творчістю талановитих українських шефів.

17 листопада нові грані смаку розкриє головний грибник країни, любитель дикоросів, овочів і трав, шеф-кухар Zweig — Едік Канарян.

Разом з нашим шефом Юрієм Нікітюком Едік готуватиме шефський сет з 6-ти страв: 2 закуски, 2 основні страви, предесерт і десерт ♥️

У головних ролях шефської вечері:
• овочі
• гриби
• злаки
• горіхи

Починаємо о 19:30.

Вартість: 1100 грн з персони.

Бронювання столиків обов’язкове, за квитком до гастронасолоди — в дірект 🍷♥️