Тиждень Ріохи у Wine Love

Іспанська провінція Ла-Ріоха цього тижня подарує нам класику й модерн, історію й новаторство, строгість і бунтарський дух. Цей винний регіон уже не одне століття вдало поєднує актуальність і цікавість для винних ентузіастів, водночас радуючи хорошим співвідношенням ціни та якості своїх вин.

Саме звідси півтора століття тому почалося становлення сучасного іспанського виноробства. І ми хочемо познайомити вас із ним ближче, тож оголошуємо тиждень вин із Ла-Ріохи у Wine Love.

Ми підготували окрему винну карту від зіркових виробників регіону та підібрали до них відмінний фудперінг — іспанські сири й хамон.

Ven a conocernos!

Закохуємо у вино | винна школа Wine Love відкриває осінній набір!

Доки на сонячних схилах починають збирати виноград, у таємній кімнаті Wine Love ми закохуватимемо вас у вино.

Разом із нашим лектором, відомим сомельє Павлом Мнухіним ми поступово занурюватимемося в захопливий винний світ. Вам відкриються секрети типових смаків і ароматів, методи виробництва вина та основні сорти винограду. Ви опануєте техніку дегустації та ознайомитеся з правилами фудперінгу, навчитеся читати винну етикетку й, нарешті, забудете про «vivino», почавши самостійно обирати вино для себе.

8 занять по 2,5 години щочетверга о 19:30 у нашій secret room. Кожне заняття — практичне. Щоразу ми дегустуватимемо вино, ретельно обране нашим лектором відповідно до теми лекції. У ваших келихах побуває близько 40 різноманітних вин.

Нам важливо, аби ви засвоїли ці знання, тому наприкінці курсу на вас чекатиме іспит.

Отже, наш лектор — Павло Мнухін (goodwine), випускник найпрестижнішої винної школи світу WSET level 3, володар ASI diploma silver, найкращий кавіст України 2017

Лекції:

  1. Знайомство і правила роботи. Основи дегустації. Мова вина та його пороки. Техніка дегустації білих вин. Розбір вина на складові та визначення якості.
  2. Техніка дегустації червоних вин. Розбір вина на складові та визначення якості.
  3. Сервірування вина. Експеримент із келихами. Температура подачі. Декантація.
  4. Технологія виробництва тихого вина. Чим відрізняється вино за 200 грн від вина за 2000? Як технологія впливає на аромат і смак? Органіка й біодинаміка. Фудперінг експеримент.
  5. Технологія виробництва ігристого та кріпленого вина.
  6. Білі сорти винограду. Міжнародні сорти, типові аромати і смаки. Сліпа дегустація білих сортів.
  7. Червоні сорти винограду. Міжнародні сорти, типові аромати і смаки. Сліпа дегустація червоних сортів.
  8. Читання виної етикетки. Що таке апеласьйон та град крю. Секція питань-відповідей. Іспит.

Вартість навчання: 10 000 грн.

Кількість учнів у групі: 11. Залишилося 3 вільних місця.


Аби приєднатися до винної школи, будь ласка, телефонуйте за номером: 095 750 80 08. Початок навчання — 7 жовтня.

Chef’s table | Jorge Grande та Юрій Нікітюк

Ділимося маленькою la tradition Wine Love: як тільки в Києві гостює хтось зі світових шефів — ми запрошуємо його до нас, щоб познайомити вас із його творчістю й подарувати гастрономічну насолоду.

Цього разу на нашій кухні творитиме Jorge Grande з Гондурасу. Учень найвідомішого перуанського шефа Гастона Акуріо, який вивів кухню своєї країни на світову арену та індійського шеф-кухаря Гаґґана Ананда, генія молекулярної гастрономії, ресторан якого два роки поспіль посідав перше місце в списку 50 найкращих ресторанів Азії та 10-е місце у світі.

21 серпня о 19:30 Хорхе разом із нашим шефом Юрієм Нікітюком занурить вас у світ яскравої латинської кухні.

Меню шефського сета: 7 страв.

Вартість сета: 1600 грн.

Бронювання столиків — обов’язкове. Аби придбати квиток на гастровечір, будь ласка, телефонуйте за номером: 095 750 80 08